Kennisinstellingen voor biobased en circulair bouwen

logo-Wageningen UR food and biobasedOnderzoeksinstituut Wageningen Food & Biobased Research  voor duurzame innovatie houdt zich bezig met onderzoek naar ontwikkeling van materialen en producten op basis van biomassa.

logo icdubo

ICDuBo (Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen)  is het het grootste en meest inspirerende centrum voor duurzaam bouwen in Nederland.

logo CoE BBEHet Centre of Expertise Biobased Economy (CoE BBE)  helpt bedrijven in hun biobased ambities door met hen het hbo-onderwijs te vernieuwen en toegepast onderzoek uit te voeren dat er toe doet.
logo AgrodomeAgrodome  is een project- en adviesbureau met als doel, het huidige bouw(productie)proces om te vormen naar milieuvriendelijke, circulaire en duurzame processen.  


Bedrijven en andere organisaties

logo GreenWorks Raab Karcher biedt met Greenworks   een duidelijk herkenbaar assortiment groene producten aan.

logo interfaceInterface   maakt tapijttegels en verkoopt design en heeft een passie voor duurzaamheid.

logo rolsma

Rolsma Advanced Biobased Paints   voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid in lijnolieverven.

logo studio WederzijdsVanuit Studio Wederzijds   bedenken en ontwikkelen wij interieurconcepten, die passen binnen een duurzame samenleving en een circulaire economie. Hergebruik en Upcycling zijn daarbij ons uitgangspunt.  


 IOB, Ingenieurs in hart en nieren,   voor al uw vraagstukken rondom de bebouwde omgeving.  

logo FAAY

Faay  is gespecialiseerd in prefab-wandsystemen en -plafondsystemen voor de zakelijke markt. [icon icon=icon-external-link

logo Needs urbanBASE

URBAN BASE®   ontwerpt en realiseert kwalitatief hoogwaardige funderingen voor woningen en overige gebouwen, waarin voornamelijk zeer duurzame materialen worden toegepast.   

logo dd-architect

De duurzame architect  voor duurzame en ecologisch in de sector bouw, met name nieuwbouw en verbouwing.

logo Amazona

Amazona krijtverf en kalkwas,  brengt een ecologische verf op de markt die volledig natuurlijk is. De verf bevat geen dierlijke inhoudstoffen en is absoluut onschadelijk.

logo 50five Smart advice for smart device

50five    is de #1 specialist in smart home. 

logo schildervannu natuurlijk duurzaamSCHILDERSVANNU  is een vereniging van bewuste schilders en geïnteresseerden die streven naar een schone, veilige en transparante schildersbranche.

logo Robinia Wood

RobiniaWood  is de grootste en meest gespecialiseerde groothandel en fabrikant van de Europese hardhout soort Robinia.

Oldenboom  is gespecialiseerd in handel én bewerking van hout- en plaatsoorten, bouwmaterialen, interieurproducten en prefab specialiteiten. FSC en PEFC gecertificeerd.

logo Cemplaat

CemPlaat voor bouwgerelateerde producten, van oudsher gespecialiseerd in constructieve en decoratieve plaatmaterialen.

logo eindelijk zon

Eindelijk zon  is specialist in regio Gelderland, oostelijk Noord-Brabant en noord Limburg voor zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

logo eco plus bouw
ECO+BOUW     voor een nieuwe manier van bouwen. Streven naar zo groen mogelijk bouwen, gewoon op een moderne manier.

logo tierrafieno

Met Tierrafino    leem creëert u sfeer en kleur, en een zeer gezonde, bio – ecologische, woon – werkomgeving.

logo american clayAmerican Clay   is een hoogwaardig kleiproduct om wanden en plafonds in elke ruimte mooi af te werken. Milieuvriendelijk en gezond.

logo Villeroy & Boch

De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien het milieu.

logo prosuber

Pro Suber informeert de Nederlandse markt over de toepassingsmogelijkheden van geëxpandeerde kurk, als isolatie in de bouw.

logo triodos bank

Triodos Bank   is medeoprichter van de Global Alliance for Banking on Values, een wereldwijd netwerk van pioniers in duurzaam bankieren. Kijk op www.gabv.org 

logo duurzaam verbonden in energie

Handel in elektriciteit en in gas via leidingen. Website in ontwikkeling. https://duurzaamverbonden.nl 

logo ruimte voor levenRuimte voor leven, natuurlijk bouwen, architectuur en advies Een architect met kennis en ervaring op het gebied van ecologisch bouwen.

logo artinato

Artinato  is gespecialiseerd in duurzame (gepersonaliseerde) interieur producten van kurk. Voor kurk worden er geen bomen gekapt en draagt bij aan een circulaire samenleving.


Past uw bedrijf hier ook bij en onderschrijft u onze doelstellingen?

Partner worden is niet meer mogelijk.

 

.